Известие

Collapse
No announcement yet.

Долни носачи TRW?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Долни носачи TRW?

Здравейте, колеги, поръчах си долни носачи TRW от един сайт, няма да му споменавам името в темата, ако някой се интересува да ме пита на Л.С., на сравнително евтина цена(135лв. за брой). Обаче от много "добър" майстор се оказа, че освен долните за 7к км и горните тотално са заминали. Чудя се дали да поръчам и горни от същия сайт. Та въпроса ми е към тези от вас, който са виждали оригинално trw да огледате снимките и да дадете мнение за тези.
    http://joluesh.snimka.bg/automobiles/nosachi-trw.885206

Като гледам цената която си написал, май за mister-auto става въпрос. Горните ми са от там, всичко ок, за 20.000 още не са скръцнали. Бях ги набедил по едно време ма се оказа от долните.

А за снимките не се хаби, и аз бях поствал моите и се намери някой да каже че са ментаци

Comment

При мен в тази част дето съм посочил отгоре беше изписано машинно в метала TRW. Другото е същото няма как да са фалшиви !
      Mister-Auto продава в над 25 страни.Централния им офис е в Франция
      Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:26.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
      sigpic

Comment

Благодаря ви, колеги, за отговорите, поръчвам и горни

Comment

Виждам, че си взел решение, но и аз да те успокоя...поръчвай смело от мистера . Аз взех горни от там и са ОК. разопаковаш и слагаш. Няма да се занимаваш да махаш тампони и гресирш, както тук пишат за някой други марки носачи.

Comment

Само да вметна,че на оригиналните надписа ТРВ,не е гравиран,като на снимките....а е издаден(изпъкнал) и е от отливката.Така надписан нещо ме съмнява...може пък нови партиди да са ..........това надписване може да се направи на най-обикновен гравир...срещу 5лв. Не искам да кажа нищо лошо,да не ме разбере някой погрешно.
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
              Само да вметна,че на оригиналните надписа ТРВ,не е гравиран,като на снимките....а е издаден(изпъкнал) и е от отливката.Така надписан нещо ме съмнява...може пък нови партиди да са ..........това надписване може да се направи на най-обикновен гравир...срещу 5лв. Не искам да кажа нищо лошо,да не ме разбере някой погрешно.
              Така е прав си...при мен като свалихме старите оригинални който са на TRW надписа беше изпъкнал + знака на оригиналните части на FIAT+Alfa Romeo както се казва отлеят с отливката !Но закупените долни имаше надпис дето съм посочил щампован машинно с точки издълбани в метала TRW !Горните има изпъкналия надпис TRW в отливката от алуминии + надпис на капачката на шарнира TRW щампован в метала + надпис на някакъв номер изписан пак машинно в метала с точки ! Стига карай хората да изпадат в паника !
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
              sigpic

Comment

Правя надписи всякакви - 2 лв на буква. Предпочитам Лемфьордер , че най-много букви има.
                Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                Peugeout 2.2 HDI 133+++
                Alfa 159 +++ next

Comment

Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                  Правя надписи всякакви - 2 лв на буква. Предпочитам Лемфьордер , че най-много букви има.
                  Що сега трябва да се изпишат 5 страници кой бил вещ по оригинални и ментета ! Аре стига с тоя Български манталитет...нали са запечатени в найлонови пликове или и те се затваря като с тези дето се използват в домашни условия за затваряне на найлонови опаковки !Относно Лемфьордер имам и горни от тях 2 броя.На капачката на шарнира има триъгълник вътре изписана буквата L и отдолу под триъгълник 5 цифров номер !Също така от другата долна страна има изписан надпис в алуминия 3G машинно с точки.Някъде е правен за по 2 лева надписа !Между другото ги взех от Amazon.it за по 21 € парчето май са ментаци !!!!!!Но все пак за 45 € си взех още един комплект горни на Лемфьордер макар и с надписи правени за по 2 лева !
                  P.S
                  За тези дето не вярват на цената от 21 € !!!!
                  Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:26.
                  sigpic

Comment

Поръчах и горни носачи, и биалетки от мистера, сега ги чакам да пристигнат. Понеже стана въпрос за гресирането - в някакъв чуждестрански форум съветват оригиналните горни носачи да се гресират с италианска специална литиева грес tutela zeta 2 на fiat, така щели да се разскърцат много по-късно. А едно момче споделя, че при монтажа ги напръскал с wd40 и се разскърцали след два-три дни.
                    Last edited by joluesh; d.m.y г., 13:09.

Comment

WD направо измива каквото има по тампона. Направих и аз тази глупост преди месец и нещо,вместо да изчезне скърцането се усили.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
                      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Колко км изкарвате сега с тия носачи от мистер? И колко е доставката за 2 горни като не минаваш лимита им за безплатна от 300лв?
                        Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 17:49.
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

20лв излезе доставката. Колко ще изкарат нз, в момента са на 20к.

По ~90 кинта с включена доставка ти лягат колкото една бройка от "оригиналните" ментаци (заместители), няма как да сбъркаш
                          Last edited by acho_; d.m.y г., 18:17.

Comment

..............................
                            .......................
                            Last edited by eproHD; d.m.y г., 10:22.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                              Понеже установих,че глупака механик да глупака...сега само някой да ми каже,че обиждам ще нафутам и него !Вилицата не е стегната към средния тампон на носача в работно положение на колата именно стъпила с гумите на земята и тампоните са усукани/изпитват напрежение/ днес я вдигах и забелязах това!Та въпроса ми е колко се стяга болта с каква сила.До колкото си спомням с 125 N.m толкова ли е или греша
                              Хах,тука май някой си е взел Съпромата
                              THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
                              http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

Working...
                              X